Vissza a főoldalra!

Itt belehallgathatsz a zenékbe!

Biográfia

Eladó

Kapcsolatok

Képek

Koncert információk

Koncertszervezés

Letöltés: Dalszövegek, Plakátok

Média: Újság- és Internet cikkek

A SZEKCIÓ tagjai

Akik az együttes munkáját segítik!

2011. április 06 -

Kedves Barátaink!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZTATOK, KÖSZÖNJÜK, HOGY OTT VOLTATOK GYULÁN, KÖSZÖNJÜK, HOGY HALLGATTATOK, NÉZTETEK, DRUKKOLTATOK, DE: LEGFÖKÉPPEN AZT KÖSZÖNJÜK, HOGY ZOLIT TOVÁBBJUTTATTÁTOK!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

A ZENE OLDALUNKKAL VOLT MA NÉMI PROBLÉMA, DE ORVOSOLTUK: ÚJRA SZÓLNAK A DALOK!!!!!!

MÉG EGYSZER KÖSSSSSZZZZZIIIIII!!!!!!

És igen: a zenekarunk próbatermet keres... ha tudtok ebben segíteni, írjátok meg e-mail-ben a szekcio@szekcio-hu címre. Lehetőség szerint valamelyik békéscsabai vállalat telephelyére mennénk, ahol senkit sem zavarunk.... elöre is köszi!!!

2011. április 05 -
Kedves Barátunk! Holnap (szerdán) a NEO FM Bumeráng musorában Zoli - a Szekció zenekar gitárosa - mutatja be tudását a Gitár Titán keretein belül!!!!!!! :) Aki élöben szeretné látni, hallani, drukkolni neki: jöjjön Gyulára a Kossuth Lajos térre. Fél 8-tól már ott leszünk!!!! :) Aki élöben szeretné látni, de nem tud a helyszínen lenni, kattintson a http://www.bumerang.hu -ra vagy hallgassa a NEO FM-et!!! :) Szavazni Zolira a http://www.bumerang.hu -n lehet (jobb oldalon a "lángoló gitárra" kattintva) az utolsó fellépö után kezdve! A szavazás lezárása 9:50-kor lesz, úgyhogy legyetek résen!!!!:D Gyertek, szavazzatok, segítsétek a Szekció zenekart!!! Várunk titeket holnap 7:30 és 9:50 között a szavazó oldalon: http://www.bumerang.hu/gitartitan/index.php Köszi!!! :)

2010. november 19 -
Kedves Barátaink! Sok kérdést kapunk mostanság, hogy mi van velünk, mikor lesznek megint koncertek. Lesznek! Ez a jó hír! Hogy mikor, azt még nem tudjuk. Sajnos az épületet, ahol eddig próbáltunk le fogják bontani. Ez az oka annak, hogy mostanság nem vállatunk be újabb bulikat. Mielöbb próbahelyet kell találnunk. Ebben viszont számítunk a Ti segítségetekre is: ha tudtok olyan helyet, ahol biztonságban lehet tudni a felszerelésünket és nem zavar senkit, ha heti egyszer (max. 2-szer), 16 óra után zajongunk, szóljatok!!! Elsösorban müködö gyárterületekben gondolkozunk, hiszen ilyen helyeken 24 órás biztonsági szolgálat van (pl. Démász, Dégáz, Vízmü stb stb.) Települések, amik elsösorban megfelelöek lennének: Békéscsaba, Gyula, Elek, Kétegyháza stb. Ha tudtok valami ilyet vagy van befolyásos ismerosötök, kérünk segítsetek nekünk! E-mail címünk: szekcio@szekcio.hu ELÖRE IS KÖSZÖNJÜK!!!

2010. február 22 -
Drága Barátaink! Elkezdodött egy újabb év. Elég sokáig nem lehetett hallani rólunk és már több olyan szóbeszéd is útjára indult, hogy megszunik a zenekar. EZ TERMÉSZETESEN NEM IGAZ!!! :-) Ami viszont igaz, az az hogy 7 év nagyon sok ido és a jelenlegi zenei élet nem kimondottan kedvez az élo zenét preferáló zenekarok számára. Sajnos több, nagy múltú zenekar is abbahagyta a küzdelmet a tavalyi év folyamán, mert a kilátástalanság, megalázottság, hiába való kapaszkodás kivette az erejüket. 2009 a Szekció számára is egy igen nehéz év volt. Talán az elmúlt 7 év legnehezebb periódusán vagyunk túl, DE: VAGYUNK!!!! És nem adtuk fel, nem hagytuk abba. A harmadik lemezünk anyaga elkészült és a www.baratikor.hu Zenei rovatában hallgatható is. Sajnos a kiadásra még várni kell egy kicsit. Reméljük, mielobb sikerül teto alá hozni az ügyet. Koncertek pedig voltak, vannak és lesznek is!!! :-) VÁRUNK BENNETEKET 2010-BEN IS!!!! JEEEEEEEE...... :-)

2009. január 07 -
Drága Barátaink! Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek a töretlen kitartást és szeretetet, amivel elhalmoztatok minket 2008-ban is. Túl vagyunk ismét egy éven és rengeteg sok mindenen. Talán a legemlékezetesebb koncert mégis a 6 éves buli volt, ahol sok régi arccal találkozhattunk és eleveníthettük fel az elmúlt 6 év legviccesebb, legszomorúbb és legkiemelkedöbb eseteit, eseményeit. Osztatlan sikert aratott a szendvics-party, a emléktárgy "elemzés" (kiállítás helyett...), a régi Jóapunk slágerek, Kisimi vendégfellépése, a "Black Jack tégla" prezentációja és persze a koncerthangulat is jobb volt a szokásosnál. Egyszóval ismét egy sikeres évet zártunk így együtt. Sokan kérdezték az elmúlt hónapokban (november-december), hogy miért nem koncertezünk. A válasz nagyon egyszerü: készítjük az új dalokat az új albumra. Nem titok, hogy szeretnénk 2009 áprilisa környékén megjelentetni a harmadik lemezt és hagyományainkhoz híven ezen is 10 dallal szeretnénk kedveskedni Nektek. A munka egyelöre nagyon jól halad: már csak 2 dal (valójában már csak másfél dal) hiányzik ehhez. Az új dalokkal közelebbröl az évnyitó koncertünkön ismerkedhettek meg, amit - szintén hagyományosan - Eleken a Rákóczi Pub-ban fogunk tartani, február 7-én este. Ezzel kívánunk most Nektek: JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!

2008. május 12 -
Nem kertelünk:
KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, AKI OTT VOLT A JOKER MUSIC CLUB KONCERTEN, HOGY ILYEN FERGETEGESEN JÓ HANGULATOT VARÁZSOLT!!! Köszönjük továbbá a JOKER tulajdonosainak is a felkérést, hiszen nélkülük ez a buli nem jöhetett volna össze! Mi úgy gondoljuk, hogy régen éreztük magunkat ilyen jól a színpadon. És ezt Nektek köszönhetjük! Reméljük, még nagyon sok bulin fogunk találkozni! Legközelebb pl. május 30-án robbantunk színpadot Füzesgyarmaton a IV. Anonymus motoros napon 20:00 órai kezdettel. Részletek a honlapon: http://www.szekcio.hu. Minden érdeklodot szeretettel várunk oda is! A JOKER koncerten fotók is készültek. Részben mi csináltuk, részben a BEOL és persze Ti is kattintgattatok rendesen. Akinek van fotója a buliról (bármilyen), légyszi küldje el a szekcio@szekcio.hu címre és feltesszük a honlapunkra. A BEOL-on már fent vannak a képek, mi pedig a hét folyamán fogjuk frissíteni a honlapunk Képek oldalát. MÉGEGYSZER EZER KÖSZI NEKTEK!!!!! A 6 éves koncertünk meghívóját itt nézhetitek meg: http://www.szekcio.hu/6eves/6eves.html

2008. május 02 -
Régóta nem írtunk már ide semmit, pedig rengeteg sok minden történt velünk az elmúlt idöszakban. Például egy rendkívül csodálatos 2007-es évet zártunk Nektek köszönhetöen. Nagyon sok szuper bulit nyomtunk közösen és rengeteg új arcot ismertünk meg. Fantasztikus napokat töltöttünk Erdélyben Déván, ahol igazi barátokat ismerhettünk meg. 2008: sokan kérdezgetik, hogy mi ez a nagy hallgatás. Nos, gözerövel készülünk a nyárra és a harmadik CD anyaga is kezd lassan összeállni. Az új nótákat koncerten természetesen meghallgathatjátok, hiszen amint világra jön egy újabb szerzemény, azonnal színpadra dobjuk. Köszönjük a sok levelet és az érdeklodést: mi itt vagyunk 2008-ban is és a show folytatódik!!!

2007. március 05 - MEGJELENT! MEGJELENT! MEGJELENT! MEGJELENT! MEGJELENT! MEGJELENT!
MÁTÓL KAPHATÓ AZ "ÚJRA SZÓLNAK A DALOK" CÍMŰ ÚJ SZEKCIÓ CD!!!
A CD-t megrendelheted e-mailben (szekcio@szekcio.hu) vagy megvásárolhatod személyesen a koncerteken vagy telefonon is hívhatsz minket (70/384-6343). Ára mindösszesen 1800 HUF. És ha érdekel, hogy mit is kapsz ezért a pénzért, akkor látogasd meg "A ZENE" oldalt!
JÓ "HALLGATÓZÁST" MINDENKINEK!

2007. március 02 - MÁR CSAK 3-AT KELL ALUDNI.......!!!!!! ÉS MEGJELENIK AZ "ÚJRA SZÓLNAK A DALOK" CÍMŰ LEMEZ!!!! Hosszú várakozás után végre 2007. március 5-én valóra válik ez az oly rég óta féltve őrzött álom. Profi stúdió album, profi kiadásban, profi megszólalás, profi köntösben: ahogy az elvárható! A CD-t megrendelheted e-mailben (szekcio@szekcio.hu) vagy megvásárolhatod személyesen a koncerteken vagy telefonon is hívhatsz minket (70/384-6343). Addig is a demo anyagot meghallgathatod a Letöltések/Dalok oldalunkon!!!
ÉS NE FELEDD: HÉTFŐN EGY ÚJ NAP VIRRAD!!! :-)

2007. február 12 - Először is: köszöntünk mindenkit a 2007-es évben!!! Nagy hallgatás honolt az elmúlt másfél hónapban a zenekar körül. Mindez annak köszönhető, hogy ez azaz időszak, amikor beindul a nyári fesztiválok, koncertek, tehetségkutatók szervezése. Amint azt láthatjátok a Koncertek oldalra új időpontok is felkerültek és a háttérben még elég sok hasonló buli "szerveződik". A nyitó koncertünk (sajnos!) egyben záró koncert is lesz, hiszen a Black Jack-et hamarosan bontani fogják a CsabaCenter terjeszkedése miatt. Ezért mindenkit szeretettel várunk, aki valamilyen formában kapcsolódik ehhez a helyhez!!! A koncert napján (febr. 16, péntek) a Békés Megyei Hírlap - Grátisz mellékletében cikket olvashattok a zenekarról és a Black Jack-ről... ESTE MEG EGY HATALMAS ROCK 'N' ROLL-AL BÚCSÚZTATJUK EZT A NAGYSZERŰ HELYET!!!!!!!!!! Ne feledjétek, KEZDÉS: 19:00 !!! (Vendég: OverTheWay!)

2006. november 30 - A Vigyázz Rá! című dal demoja is felkerült a Letöltés/Dalok oldalra, valamint a december 11-i Black Jack koncerten készült fényképek is elérhetővé váltak a Képek oldalon! Kellemes hallgatózást, jó nézelődést!!! :-)

2006. november 27 - Örömmel tudatjuk veletek, hogy a Letöltések/Dalok oldalon elérhetővé váltak - mai nappal kezdve - az Újra szólnak a dalok című ÚJ albumunk zeneszámainak demo változatai. Egyetlen dal kivétel jelenleg ez alól: a Vigyázz Rá! De hamarosan ebbe is bele lehet majd hallgatni, csak még stúdióban van :-) A feltöltött demok mp3 formátumban vannak, így természetesen a minőségük nem azonos a CD-n hallható változattal! Az album megjelenéséig még sajnos várnunk kell egy kis ideig, de ha minden jól megy, akkor karácsonyra már tényleg a fa alá kerülhet... :-) JÓ HALLGATÓZÁST MINDENKINEK!!!

2006. november 24 - Sajnos a Gyulára tervezett koncertünk szervezési problémák miatt most elmarad, de természetesen be lesz pótolva!!! Az Orosháza/Szőke Tehén koncertünket is át kellett dátumoznunk 23-ára!!! KARÁCSONYI ROCK 'N' ROLL!!!!!!!!! :-)

2006. november 30 - Villámhírek: 1. Pár napon belül felkerülnek a Képek közé a november 10-i eleki koncerten, valamint a november 11-i Black Jack-ben készült fotók!!! 2. Már csak tényleg pár nap és a Letöltések oldalon hallhatóak lesznek az új lemez dalai......... :-) Addig is kis türelmeteket kérjük, lázasan dolgozunk az ügyön!!!

2006. november 01 - Hosszú hallgatás után újra Friss hírek! Rengeteg dolog történt velünk az elmúlt időszakban. Hogy csak a legfontosabbat említsük: augusztus végén stúdióba vonult a csapat második lemezének felvételeire. Az új lemez címe: Újra szólnak a dalok! Ez a cím azért is nagyon találó, hiszen 5 dalt újra feljátszottunk, hiszen az első lemez csupán "home" felvétel volt. Az új lemezen ezekkel együtt 10 dal lesz hallható. A honlapon - előre láthatólag - 1-2 héten belül lesznek hallgathatók a számok. A lemez viszont sajnos csak kb. november végére lesz megvásárolható állapotban. Addig is kitartás mindenkinek! :-) Ja, és majd' el felejtettük: a Rockinform októberi számának hasábjain is olvashattok rólunk egy-két dolgot... :-)

2006. július 24 - KOLON FOREVER! Szlovákiában jártunk! És hogy miért nagy hír ez? Mert fantasztikusan jó buli volt! Ahogy Zoli mondta: "Három napig világsztárok voltunk!". Ez a mondat tökéletesen fedi a valóságot. A koncert hatalmas sikert aratott. Ilyen lelkes közönségünk még soha sem volt! Köszönjük a vendéglátást Jamrich Margit polgármesterasszonynak, Balkó Gábornak, Kolonnak, Zoboraljának és mindenkinek, aki ott volt a bulin!!! Ja, és természetesen köszönjük Frédinek és a Stringsnek a sok sört!!! :-) Gratulálunk Kolonnak a gyönyörű színpadjához!!! A kint készült fényképek hamarosan felkerülnek a honlapra!

2006. május 25 - Jó hír a fényképek házatáján, hogy végre felkerültek a II. Békéscsabai Rockfesztiválon készült fotók! 36 új kép, úgyhogy lehet böngészni rendesen... :-)

2006. május 02 - Na, régen írtunk ide bármit is: szóval az idei év történései röviden: születnek folyamatosan az új dalok és a koncertszezon is rendesen beindult. Ezenkívül nyertünk a szentesi Bootleg tehetségkutatón (20 óra stúdióidő), és a XI. Sárréti fesztiválon is bizonyított a csapat! Folyamatosan fejlesztjük a hangtechnikát, így a bulik minősége is nagymértékben javul. Előre láthatólag nyár végére fog elkészülni a második CD-nk, ami már tényleg stúdióban kerül felvételre. És kaptunk egy nagyon megtisztelő felkérést is: júliusban Szlovákiába utazik a SZEKCIÓ zenekar!

2006. január 02 - BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK! SZILVESZTERKOR MEGFOGADTUK, HOGY 2006-BAN MÉG TÖBB KONCERT LESZ ÉS MÉG SZÍNVONALASABB ZENÉKKEL, ELŐADÁSSAL... :-) TERVEINK KÖZÖTT SZEREPEL TOVÁBBÁ, HOGY 2006-BAN ELKÉSZÍTJÜK A 2. ALBUMUNKAT IS...

Változás a zenekaron belül: 2006. január 01-től a basszusgitár mögött Sumák helyett egy új arc fog feltűnni: Majsai Miklós, alias: MIKE, aki az elmúlt két koncerten bizonyította rátermettségét! Képek a gyulai koncertről (és persze Mike-ról) a napokban felkerülnek a Képek és a Tagok oldalunkra. Köszöntünk a csapatban MIKE!!!

2005. december 08 - Új dal született! Címe: NE KÉRDEZZ! A dal szövege megtekinthető, letölthető a Letöltés/Dalszövegek oldalon! Első élő bemutatójára december 25-én Törökszentmiklóson a Gödör-ben kerül sor.

2005. november 04 - FIGYELEM! IDŐPONTVÁLTOZÁS! A GYULAI KONCERTET - A MŰVELŐDÉSI HÁZ EGYÉB PROGRAMJAI MIATT - EL KELL HALASZTANI DECEMBERRE. A BULI ELŐRELÁTHATÓLAG A KÉT ÜNNEP KÖZÖTT - 28-ÁN - KERÜL MEGRENDEZÉSRE. A SZERVEZŐK NEVÉBEN IS ELNÉZÉST KÉRÜNK MINDENKITŐL A VÁLTOZÁS MIATT!

VALAMINT: Új dal született! Címe: Végállomás. A dal szövege megtekinthető, letölthető a Letöltés/Dalszövegek oldalon! Első élő bemutatójára november 18-án Szeghalmon a Stone-ban kerül sor.

2005. október 28 - Újabb képekkel bővült az Intereuroshow tehetségkutató verseny galériája!

2005. október 19 - Többeknek is feltünt, hogy nagy csend honol az együttes körül mostanság. Több e-mail-t is kaptunk ezzel kapcsolatban, ezért így most mindenki előtt "elmondjuk", hogy miért is van ez. Rengeteg változtatás van folyamatban most októberben. Többek között a Jóapánk együttes novembertől új néven fog tovább "futni". Az új név: SZEKCIÓ lesz!!! Hogy miért van erre szükség? Rengeteg félreértés és támadás érte a csapatot az elmúlt időszakban a neve miatt... hiába változtattuk év elején a nevünket Jóapunk-ról Jóapánk-ra, még mindig sok ember "punk"-oz le minket csupán a nevünk hallata alapján. Továbbra is azt kell mondanunk, hogy mi ROCK zenét játszunk!!! Idősebb berkekben meg több olyan visszajelzés érkezett, hogy valami Beatles dalokat játszó csapatot vártak a koncertre, helyette meg itt ez a "zúzda"... Szóval a névválasztás több okból is szerencsétlen volt (...persze mi sem így indultunk annakidején neki ennek az egésznek...). Ezzel egyetemben persze rengeteg munkánk van (honlap, héttér transzparens, plakátok, stúdió, stb, stb). Másik komolyabb horderejű hír, hogy okt. 18-tól már nem Békésen a Zeneiskolában próbálunk, hanem Békéscsabán kaptunk egy nagyszerű próbatermet. Ez azért vált nagyon szükségessé, mert a multkori nagy esőzéseknél beázott a régi próbaterem és 30 centis vízben állt a dob, erősítő, állványok, hangfalak, stb... "Röviden" ennyi, tehát ezért szünetelnek a koncertek egy kicsit, de mi most is folyamatosan dolgozunk. Többek között 2 új dal is született a napokban... úgyhogy továbbra is érdemes a SZEKCIÓ (Jóapánk) oldalait böngészni, hiszen "Minden áldott nap" történik velünk valami "érdekes"... :-)

2005. szeptember 20 - A Jóapánk együttes - 54 zenekar közül - az Intereuroshow Jubileum 40 tehetségkutató verseny döntőjében 2. helyezést ért el!!! :-)

2005. augusztus 30 - Útjára indult a honlapunk FÓRUM-a!!! Várunk mindenkit, aki hozzá szeretne szólni, vagy akár új témát szeretne indítani! A FÓRUM elérhető a FŐOLDAL menüpontáról. Használatához mindössze egy rövid regisztráció szükséges: név + e-mail cím. Ezután automatice kapsz a megadott e-mail címedre egy jelszót, amit aztán egyből meg is kell változtatnod a FÓRUM oldalon. ENNYI! IRÁNY A FÓRUM!!!

Az Intereuroshow Jubileum 40 tehetségkutató verseny döntőjének időpontja: 2005. szept. 19-e 18:00 lesz. Helyszín: Budapest Városligeti fasor 44. - MŰVÉSZBÁZIS. Belépés: ingyenes!

2005. augusztus 12 - Új hírt kaptunk: az Intereuroshow Jubileum 40 tehetségkutató verseny döntőjét elhalasztották szeptember közepére, hiszen sokan nyaralni vannak augusztusban. A pontos (új) időpontról természetesen tájékoztatni fogunk benneteket!

2005. augusztus 01 - Ja, és mégegy örömhír: FELKERÜLTEK MAMF FÉNYKÉPEK A HONLAPRA!!!!

2005. július 29 - Mégegy örömteli hír. Az együttes jelenleg részt vesz egy Budapesten zajló országos tehetségkutató versenyen, ahol is július 1-én 54 zenekar közül a selejtezőben bejutott az első 16 közé. Így elődöntős lett! Az elődöntőre július 29-én került sor, ahonnan az együttes bejutott a döntőbe (az első 5 zenekar közé) ... A döntő augusztus 15-én hétfőn lesz Pesten a Művészbázis-ban (Bp. Városligeti fasor 44.) este 18:00-tól. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!!!!!!!

2005. július 27 - MEGJELENT! MEGJELENT! MEGJELENT! MEGJELENT! MEGJELENT! MEGJELENT!

Elkészült a JÓAPÁNK együttes első albuma!!!!!!!!!! Az albumon 11 dal található (természetesen kizárólag saját szerzemények!!!).

A CD megvásárolható a koncerteken, e-mail-es megrendelésen (joapank@joapank.hu) és telefonon egyeztetve (70/384-6343) is! Ára (mindösszesen) 1200 HUF...

2005. július 18 - Túl vagyunk a MAMF-on... Felejthetetlen élmény volt: és ezt NEKTEK ÉS A SZERVEZŐKNEK KÖSZÖNHETJÜK!!! Köszönjük, hogy ott voltatok! Köszönjük, hogy velünk buliztatok! Köszönjük, hogy az időjárás ellenére is kitartottatok! Köszönjük a szervezőknek, technikusoknak, hogy minden lehetőséget biztosítottak a tökéletes bulihoz!!! A koncerten készült fényképeket pár napon belül feltöltjük a honlapra!

2005. július 07 - VÁLTOZÁS A MAMF PROGRAMJÁBAN!!! Nem a Kispál és a Borz lesz szombaton este 22:00-tól, hanem a Depresszió!!! ÉÉÉÉÉÉSSSSSS utána meg MI!!!!!! Legyél TE is ott!!!! Igazi nagy buli lesz!!!!

2005. július 05 - Újabb jó hírek a JÓAPÁNK együttes háza tájáról: első és legfontosabb: a stúdió felvételek (újra...) elkészültek a lemezhez. Már csak a mastering van hátra, ami ezen a hétvégén kerül sorra, így elméletileg már jövő héten kész a CD!!!!!!! :-)

Második jó hírünk: múlthét pénteken részt vettünk Budapesten a Jubileum 40 tehetségkutató versenyen, ahol továbbjutottunk az elődöntőbe. Az együttes rengeteg dicséretet kapott és az építő kritikákat is a magunkénak érezzük. Az elődöntő helyszíne és időpontja már felkerült a Koncertek oldalra (2005. júl. 22., Dunapataj, Szelidi-tó fesztivál). Emiatt a Törökszentmiklósi koncertünket kénytelenek vagyunk eltolni.

2005. június 17 - Örömteli hír: új taggal bővült a Jóapánk együttes... sokaknak kerekedik most a szeme: miért? kicsoda? mit csinál? A válasz: a srác neve Csete Zoltán és gitározik. Hogy miért van szükség 4 gitárosra (3 szóló + 1 basszer)? Nincsen! Innentől kezdve Peti és Zoli fogja kezelni a szólógitárokat és Csibe "leteszi a lantot". Hogy milyen gyerek ez a Zoli? Nos, a gitárt eredendően az ő kezébe teremtették, és ha becenevet kellene neki választani, akkor leginkább a "Showman" illene rá. Állítólag egyszer már le kellett szedni koncerten a hangfalak tetejéről... :-) Üdvözlünk a csapatban! (Fényképe 1-2 héten belül felkerül a Tagok oldalra!)

2005. június 10 - Szomorú hírrel kell kezdenünk ezt a reggelt... A lemez kiadása ismét csúszik egy kicsit... Ahogy igértük a múlt hétvégén (vasárnap) gőzerővel vetettük magunkat a munkálatokba és még a hétfői napot is arra áldoztuk, hogy a felvételeket elkészítsük (természetesen szabadság terhére :-( ). Szóval kb. még 2 órányi munka maradt hátra az egészből, amikor is kedden reggel a felvételeket tároló winyó örökre megadta magát... El lehet képzelni az arcunkat! Ja, arról nem is beszélve, hogy 40 GByte-nyi anyag is vele veszett... Egyetlen öröm az ürömben az, hogy vasárnap reggel csináltunk egy biztonsági mentést a teljes Jóapánk anyagról, így "CSAK" a vasárnapi és hétfői munkánk veszett kárba. Úgy döntöttünk, hogy tartunk 1 hét pihenőt a munka újrakezdéséig, hiszen nehéz lenne ismét "őszintén" és nem "idegből" felénekelni a dalokat úgy, hogy legalább olyan jól szóljanak mint akkor, mikor szívünket-lelkünket beleadtuk a hétvégén. Lassan múlik az "ideg" és ha a szeghalmi buli után még marad hangunk, akkor ezen a hétvégén folytatjuk (újra kezdjük) a feléneklést. Sorry mindenkitől: nekünk fáj a legjobban! (Ja, és SOHA TÖBBET NEM VESZÜNK SAMSUNG TERMÉKEKET!!!)

2005. május 31 - Úgy néz ki a helyzet, hogy jövőhéten elkészül a Hozzád szólok című albumunk!!! Tehát az első állomás, ahol bemutathatjuk nektek, az (nagy valószínűséggel) Szeghalom lesz! Mindenesetre mi újra belevetjük magunkat a héten a munkálatokba.

2005. május 09 - Gőzerővel készül az album (Hozzád szólok), miközben lemezbemutató koncertek tömegét bonyolítja le a zenekar. A legújabb hír az, hogy az előre vetített 10 dal helyett 11 kerül fel a korongra, hiszen május 7-én új dal született Az emlék örökké él címmel. 13-án pénteken már ezzel a dallal fogjuk zárni a DÖK-ROCK-os fellépésünket. Elöljáróban annyit, hogy az új dal egy valóságos történetet dolgoz fel...

2005. március 31 - Ígéretünkhöz híven (mégha egy kicsit megkésve is...) frissítve lett a Képek állomány. Így mától a 2005-ben készült képek között is lehet csemegézni: Szeghalom, FEK, Black Jack... katt ide!!!

2005. március 30 - A Black Jack-es buli is nagyon jól sikerült!!! Nagy öröm ez az együtesnek, hiszen ez a "siker" már a saját dalainknak szól: nem volt hiába való az a rengeteg munka. Most minden erőnket a CD stúdió felvételeibe fektetjük, hogy májusra tényleg készen legyünk vele. A fényképek sajnos még mindig nem kerültek fel a honlapra, de igyekszünk pótolni ezt a hiányosságot is még ezen a héten. Koncertek természetesen lesznek még a MAMF-ig, de most a CD az első. Célunk egy gyulai és egy mezőberényi koncert leszervezése, de egyelőre még nem léptünk előre ez ügyben. Persze ami késik, nem múlik!!! :-)

2005. március 23 - A FEK-es buli igazán jól sikerült! Nagyszerű volt a közönség és a hangulat is nagyon klassz volt. Nagyon örülünk, hogy ilyen nagyszerű fogadtatása volt a készülő CD-nk anyagának. Utólag is köszönet mindenkinek, aki részt vett ezen a bulin és nem hiszem, hogy bárki is csalódottan távozott volna (hacsak nem kellemes csalódással... :-) ). A koncerten készült fotókat megpróbáljuk minél előbb feltenni a fényképek közé. És ne feledjétek: pénteken Black Jack!

2005. március 16 - Be kell vallani őszintén: kicsit lusták voltunk, így a mai napra csak egy dal készült el, de ezen a héten (2005. márc. 16-19) még három dal fog felkerülni erre az oldalra a készülő CD-nk anyagából... A Rúgd az út porát című dal demó változata letölthető ide kattintva

2005. március 11 - Többen is érdeklődtek az elmúlt időszakban, hogy mikor vannak próbáink és hogy nem zavarnának-e ha lejönnek meghallgatni minket. A válasz nagyon egyszerű: minden héten 2 próbát tartunk (általában). Az egyiket hétköznap, a másikat hétvégén. A hétköznapi próbáink szerda esténként kb. 19:00-kor szoktak kezdődni. Erre a próbára szívesen várunk minden érdeklődőt, hiszen ilyenkor a teljes anyagot szoktuk gyakorolni és persze a koleszosok is ilyenkor érnek rá jobban. A másik próbát mindig csak "magunk között" tartjuk. Erre azért van szükség, mert ilyenkor írjuk az új dalokat és kell az a "magány", amikor új dolgokon tudunk gondolkozni, azokat átbeszélni, kipróbálni stb stb... Tehát, hogy kéréseteknek eleget tegyünk, mától a honlapunk főoldalán (a fénykép alatt) fel lesz tüntetve, hogy mikor lesz a következő ("nyilvános") próbánk.

2005. március 02 - Közeleg az első lemez megjelenési ideje, úgyhogy belehúztunk egy kicsit. A tegnapi nap folyamán két új dal is elkészült, amiknek a szövegét a Letöltések/Dalszövegek oldalon érheted el vagy ide kattintva . Az két új dal címe: Veled alszom el és Mi vár rám? Az első album tervezett megjelenési ideje továbbra is április vége, május eleje.

2005. február 22 - MEGSZÜLETETT VÉGRE AZ ÚJ HONLAP!!! WWW.JOAPANK.HU Nem volt egyszerű szülés, de végre sikerült! Ami ezen kívül még megváltozott, azok az e-mail címek:

Együttes: joapank@joapank.hu

Tagok: Csibe: csibe@joapank.hu, Peti: peti@joapank.hu, Tomi: tomi@joapank.hu, Sumák: sumak@joapank.hu

Ezen kívül még sok apró változás történt a honlapunkon (pl.: egyszerűbb lett a képnézegetés, stb.) és a jövőben is folyamatos fejlesztéseket fogunk végrehajtani az oldalakon. Ehhez természetesen várjuk észrevételeiteket, hogy mit látnátok szívesen az oldalainkon vagy ha esetleg hibát véltek felfedezni vagy "jobb lenne, ha így csinálnátok": egyszóval minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk!

2005-re is kellemes böngészést kíván a JÓAPÁNK együttes!!!

2005. január 27 - Új dal született múlthéten a vasárnapi próbán. Címe: Szerelmes dal. Az új jövevény "szöveges" próbája tegnap (szerdán) volt és tökéletesen bevált. Az újdonságról elöljáróban annyit, hogy igazi bulizós, pörgős dal lett. A szöveget - természetesen - megtalálhatod a Letöltések oldalain vagy ide kattintva

2005. január 01 - Boldog újévet kíván mindenkinek a JÓAPÁNK együttes! Ezen alkalomból kártyanapárat is készített a csapat, amit itt láthattok: KÁRTYANAPTÁR A naptárat koncerteken, a Hevesi hangszerboltban és az együttes tagjainál lehet beszerezni. Természetesen ingyen! :-) Kis "hibája" a naptárnak, hogy az időközben bekövetkezett tagcserét és név változást nem követte nyomon a fénykép, így a képen még Torta látható... ja, és a mai naptól kezdve az együttes neve JÓAPÁNK !

2004. december 18 - Ismét koncert Békésen a Denevérben!!! Ez a koncert egyben búcsú és nyitó koncert is lesz...

2004. október 23 - Új dal született! Ezzel a dallal 5-re emelkedett a saját dalok száma. Az új szerzemény címe: Minden áldott nap . Ez a dal október 29-én kerül bemutatásra a Dök-rock fesztiválon. A Minden áldott nap szövege jelenleg még nem elérhető a Letöltések között, mivel még "apró simításokon" fog átesni a véglegesítésig. Egy igazán vérbeli rock zene született a hétvégén...

2004. október 09 - Újra JÓAPUNK koncert volt a Denevér sörkollégiumban!!! Igen-igen: hosszú szünet után ismét a Denevérbe látogatott a JÓAPUNK! Lassan A DENEVÉR lesz az a hely, amit az együttes a "hazaérkezés" helyszínének tudhat be. Tökéletesen jellemzi ezt a hangulat is: rengeteg ember, hatalmas tombolás, megszámlálhatatlan gratuláció....... ezért érdemes zenélni és ez az az érzés, amikor egy zenész elmondhatja, hogy megérte az a rengeteg munka, izzadság, veszekedés, fáradozás. Igen: EZ EGY IGAZÁN JÓ BULI VOLT!!! Mégis csak igaz lehet, hogy "egyszer fent, egyszer lent". A Garabonciás buli negatív élményei után (lásd: lentebb), talán a legjobb bulit sikerült összehozni a Denevérben. A hangulatról a fényképek árulkodnak, amiket megtekinthetsz itt: DENEVÉR FOTÓK . Mégegyszer szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki résztvett ezen a koncerten: KÖSZÖNJÜK!

2004. október 06 - GARABONCIÁS NAPOK: nos, régen volt ennyi kellemetlenségben része az együttesnek... Utólag is szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, aki ott volt.

- Elnézést kérünk, márpedig azért, mert ingyenesnek hirdettük a koncertet... Mi is meglepetten tapasztaltuk az ajtóban, hogy jegyeket kell venni. (Még jó, hogy minket beengedtek...) ERRŐL AZ EGYÜTTEST MIÉRT NEM TÁJÉKOZTATTÁK? Sőt! Miért adtak ki olyan információt a szervezők, hogy ingyenes lesz? Érdekes dolog!!! Aláírjuk, Haven Street Seven-re szedték a belépőt... eddig OK, de miért nem volt külön bejárat abba a részbe... MEG LEHETETT VOLNA OLDANI!!! Így aztán az is fizetett, aki a mi koncertünkre volt kíváncsi... ezt hívják jobb helyeken kizsákmányolásnak nevezik... mindenesetre elgondolkodtató!

- Elnézést kérünk, márpedig azért, mert a tervezett kezdési időpont az első együttesnek 17:00-ra volt kiírva, a másodiknak 18:00-ra és nekünk - ahogy a plakátunkon is meghírdettük - 19:00-tól kellett volna a színpadra lépnünk. A JÓAPUNK együttes még eddig SOHA nem kezdett koncertet 2 órás csúszással... SZERVEZŐŐŐŐŐK?!?!?!?!

- Elnézést kérünk, márpedig azért, mert egy-két pofon elcsattant a koncert végén... Hogyan történhetett ez??? A JÓAPUNK együttes saját biztonsági emberrel rendelkezik: Sofőr Zsolti barátunk pontosan az esetleges atrocitások megakadályozásával (is) meg van bízva. Erre az Ifiház által "bérelt" biztosági emberek figyelmét is felhívták a szervezők. Tehát nekik semmilyen okból kifolyólag nem kellett volna az emeleten megjelenniük. Utolsó dalunk első harmadánál mégis megjelentek hárman az ajtóban és az egyikük gondolkodás nélkül nekiesett a bulizó közönségnek. Lábakat rúgott ki, pofonokat osztogatott MINDEN OK NÉLKÜL!!! KI A FELELŐS EZÉRT???????? KI ENGEDHETI EZT MEG??????? MI KÖZE VOLT NEKI BÁRMIHEZ IS???????? MILYEN JOGON OKOZ SÉRÜLÉSEKET OLYANOKNAK, AKIK SEMMILYEN SZEMPONTBÓL SEM OKOZTAK SEM KÁRT, SEM BONYODALMAT...???????? Az együttes természetesen abban a pillanatban abbahagyta a zenélést és felhívta a botrányt okozó biztonsági ember figyelmét arra, hogy erre itt semmi szükség nincs... A hirtelen megváltozott helyzetre való tekintettel "botrányhősünk" a többiekkel együtt visszavonult, bár ha a helyszínen szemmel ölhetett volna, akkor nem biztos, hogy megússzuk élve ezt a kalandot. Nos, a kérdés továbbra is adott: KI A FELELŐS EZÉRT??? MILYEN INTÉZKEDÉSEKET FOGNAK HOZNI ARRA VONATKOZÓLAG, HOGY ILYEN A JÖVŐBEN NE FORDULHASSON ELŐ???? Mit írhatnánk még...? Szomorúak vagyunk...

Ez a buli mindenképpen presztízs veszteség volt az együttesnek... nem várunk semmilyen bocsánat kérést az Ifiház vezetőségétől, de SZÉGYEN egy ilyen szintű intézménytől ilyen silány teljesítményt nyújtani. Mégegyszer elnézést kérünk a vendégeinktől és reméljük, hogy az említett problémáktól eltekintve összességében jól érezték magukat...

2004. szeptember 28 - Kemény munka előzte meg a Letöltés oldalak feltöltését, de a mai naptól kezdve büszkén kijelenthetjük: MEGKEZDTE MŰKÖDÉSÉT A LETÖLTÉS OLDAL!!! Látogassátok meg, csemegézzetek, mazsolázgassatok a dalaink, szövegeink, plakátjain között! Véleményeiteket továbbra is írjátok meg a joapank@joapank.hu e-mail címre: mit szeretnétek látni, hallani a letöltés oldalain keresztül, stb. Nos, induljon a túra: LETÖLTÉS

2004. szeptember 24 - Tegnap este ismét színpadra lépett az együttes a Black Jack-ben. Sokan kérdezték, hogy miért volt ilyen korai a kezdés: ezt a bulit kimondottan a kollégisták, tanulók kedvéért szerveztük, akiknek általában 21:00-ig vissza kellett érniük a szállásra. Babcit után is érdeklődtek. Nos, Babci a jövőben is fel fog tűnni a színpadon, de sajnos a tanulányai és a színi stúdiós szereplései miatt a továbbiakban nem tud aktívan részt venni az együttes munkájában. A koncert: a tervezett másfél óra helyett 2 és fél órásra nyúlt... nagyon lelkes közönség voltatok! Igen, így volt: nem akatátok leengedni az együttest a színpadról... Ezt így utólag is szeretnénk megköszönni Nektek!!! Egyúttal szeretnénk egy kicsit e-mail írásra sarkallni benneteket: várjuk az építő jellegű kritikákat!!! Írhattok bármivel kapcsolatban: zene, színpadkép, hangzás, honlap... mi az ami tetszik, mi az, ami nem, min változtatnátok és milyenre, stb-stb... Ezzel nagy mértékben hozzájárulnátok az együttes munkájának sikerességéhez. Az építő jellegű kritikákat a joapank@joapank.hu e-mail címre küldjétek. A tegnapi koncert fényképei pár napon belül fel fognak kerülni a "Képek" oldalra... JÓ BÖNGÉSZGETÉST!

2004. július 08 - JÓAPUNK a MAMF-on!!! Bár a jelentkezési határidőröl az együttes lekésett, a mai napon a szervezők felkeresték a csapatot, mert van egy megüresedett hely! Szombaton délelőtt 11:00-kor a JÓAPUNK együttes fogja indítani a napot. Úgyhogy ezen a délelőttön a másnapos-korán-keléses-fejfájdítós-zenebonával kezdődik a MAMF második napja! Szomorú hír, hogy énekesnőnk - Babci - ezen a koncerten nem lehet velünk, hiszen Görögországban fogja süttetni a hasát a napon...de a buli ettől függetlenül a jól megszokott pörgős hangulatban fog zajlani!!! (lásd még: Koncertek )

2004. június 21 - Csúszni fog az első "nagylemez" kiadásának dátuma! A tagcserék következtében a dalaink minőségi javuláson estek át. Ettől az élménytől senkit sem szeretnénk megfosztani, így a stúdiós munkálatok időkorlátait 1-2 hónappal elcsúsztatjuk. Első a minőség!

2004. június 20 - Új dal született! Rengeteg új ötlettől vezérelve a JÓAPUNK együttes saját szerzeményeinek számát gyarapítva ezen a vasárnapi próbán új "slágergyanús" szerzeménnyel bővítette zenei palettáját. Címe: Nem vársz már rám! Első bemutatója dalunknak nagy valószínűséggel augusztus elején Budapesten lesz a Népligetben, de a koncertek folyamatosan szervezés alatt állnak. (lásd: Koncertek )

2004. június 13 - SHOW MUST GO ON! A mai napon ismét új taggal bővült a JÓAPUNK együttes: az új srácot Farkas Péternek hívják (lásd: Peti ) és a jövőben ő tölti be a szólógitáros, vokálos posztot az együttesben. Többeknek ismerősen csenghet Peti neve, hiszen nem ma kezdett zenélni: többek között az ELLENPONT együttes basszusgitáros, vokálosaként is sokan hallhatták már. Az első próbán nagyszerűen "alakított", így mindenki úgy látta, hogy tehetségével, akarat erejével nagy mértékben hozzá tud járulni az együttesünk további sikereihez. Üdvözlünk a csapatban Peti!

2004. június 02 - Mától lehet interneten keresztül koncertet szervezni a JÓAPUNK együttessel! Az ehhez szükséges információkat, adatlapot a főoldalon a Koncert szervezés gombra való kattintással lehet elérni (...vagy itt: Koncert szervezés ).

2004. május 30 - A budapesti koncertünk után (lásd: Koncertek ) Kisimi bejelentette, hogy nem kíván résztvenni a továbbiakban az együttes munkájában. Indokként - egy - az együttesen belüli személyi ellentétet nevezett meg. Az együttes tagjait "kellemetlenül" érintette az eset, de nem lesz leállás! Vannak elképzelések a jövőre nézve (együttesen belüli átszerveződések, új tag, stb.), tehát a zenélés semmiképpen sem marad abba! Mivel ez a seb még nagyon friss, ezért az együttes a napokban le fog ülni, hogy a jövőbeli elképzelések, koncertek ne szenvedjenek csorbát. SHOW MUST GO ON!

2004. május 15 - Elkezdődtek az első "nagylemez" stúdiós munkálatai! Az albumon előre láthatólag 12 dal fog szerepelni. A CD elkészülésének várható időpontja június vége, július közepe lesz. Terjesztése: koncerteken!

2004. március 05 - Új taggal bővül a JÓAPUNK együttes. Gaál Gabriella alias Babci ) énekesnőként "debütál" a csapatban. Bemutatkozó dala Zoltán Erikától a Remetelány, ami duettként került terítékre az április 9-i Black Jack-es koncerten (lásd Koncertek ) . Az új hangzás nagy sikert aratott. A folyamat beindult: második dalként a Dolly Roll-tól a Modern Románc című nagyszerű szerzemény került "mikrofonvégre". Dolly hangja még jobban fekszik Babci hangjához. Igazi kőkemény rock zene lett a végeredmény. Természetesen a duett adja meg ennek a dalnak is az igazi kontrasztját. A továbbiakban az együttes zenéje ebbe az irányba sodródik, valamint Babci a régi dalok vokáljaiban is segítséget ad.

2004. október 11 - Az együttes résztvett a SZTÁRGYÁR nevezetű országos tehetségkutató verseny szegedi elődöntőjében. A versenyről bővebben ITT olvashatsz.